AUS +61 754 989 911 - US 703 881 78 44

Идеи за малки кухни: малките кухни са известни още като кухня камбуз или кухненски бокс. Ако нямате достатъчно място за изграждане на голяма кухня или просто не искате, можете да премислите за кухненски бокс. Тук може да научите повече за идеите за дизайн на кухненски бокс.

Външният дизайн на дома е отражение на личността на собственика. Така останалата част от квартала възприема дизайна и естествено всички искаме най-доброто за добро първо впечатление.

Независимо дали планирате да построите нов дом или да промените стария, идеите за екстериорен дизайн на модерни домове ще повишат привлекателността и ще направят вашия имот да се откроява.

Едно нещо, което трябва да имате предвид, докато проектирате вашата мечтана къща, е да разгледате екстериорен дизайн на дома в еквивалентност на неговия интериор. Ако се стремите към модерна естетика, нищо не може да се сравни с изчистените гледки, големите прозорци и неоспоримата елегантна височина на модерен екстериорен дизайн.

Независимо дали предпочитате външния вид на солидни индустриални метални конструкции или мекотата на дървото, има безкрайно много идеи за външен дизайн на съвременни домове, от които да се вдъхновите.

 

Бюро за компютър! Едно от нещата, без които не можем в 21 век! Независимо дали работите от офиса или вкъщи, едно нещо е изключително важно: бюро! Извършваме толкова много задачи на нашите компютри и лаптопи, от работа в офиса, проверка на имейли до гледане на видеоклипове и игране на игри. Ето защо е необходимо да имате подходящо и специално бюро за компютър.

Не можем да направим много за офис бюрата; обаче, ако работите от вкъщи, всъщност можете да създадете прилично офис пространство.

Ето двадесет страхотни идеи за бюрo за компютър. От плаващи мебели до стоящи щрангове, тук има бюро за всеки. Така че, изберете правилнито бюро преди да тръгнете на пазар.

Какво представляват френски прозорци?

Има много объркване около това как всъщност изглежда френският прозорец.

Френски прозорци са традиционно дълги и тесни и имат два панела, които се отварят навън или навътре. За разлика от прозорците с крила, няма фиксиран стълб между двата прозореца, когато са отворени, което създава просторен отвор.
Разлика между френски прозорци и френски врати

Всекидневна с кухня или отворена кухня с трапезария както някои наричват това съчетание е удобно за по все по-широк кръг от хора поради съчетаването на полезното  с приятното в едно идинствено архитектурно цяло.

Дизайн на всекидневна с кухня

Ако погледнем по-отблизо историческия интериорен дизайн, най-забележителното развитие е циркулацията на предназначението и мястото на кухненското помещение в подреждането на къщата.

От сантиментални до предизвикващи смях, тези пожелания за рожден ден са идеални за всеки приятел и любим човек в живота ви.

Ах, рождени дни. Те са винаги добри поводи да пожелаете нещо хубаво на хората, които обичате. Вземате подарък и картичка за рожден ден, но може би се чудите: „Какви пожелания за рожден ден да сътвотрите?“