AUS +61 754 989 911 - US 210 880 0760

Плоскости за стена започват да навлизат все повече и повече в интериорния и екстериорен дизайн. Ако търсите начини да обновите дома си, без да предприемате огромни ремонтни дейности, тогава тези идеи за облицовка на стени са чудесно място да започнете.

Гипсокартонът се използва, за да помогне на строителите и дизайнерите да отговарят на строителните разпоредби за противопожарна защита, акустична изолация и топлинна ефективност. Вишжте гипсокартон цени.

Освен в страната, извършва доставки до Гърция, Северна Македония и Румъния и разполага със собствена логистична мрежа.

Отделете време да разгледате Carinfo.bg . Надяваме се да намерите необходимата информация за различните видове моторни превозни средства.

Мебели Мондо е една от водещите вериги магазини за мебели в страната.

Ако планирате нов коридор или обзавеждане на антре, ние ще ви предложим някои наистина очарователни идее. От традиционните коридори до коридорите в провинциален стил и лъскавите модерни антрета, имаме от всичко

Същевствуват различни видове врати за баня и те са съществена част от интериора на всеки дом. Въпреки че вероятно няма да ги изберете със същата грижа както вратата на хола, трябва да помислите и за материалите и моделите, които най-добре подхождат на този тип помещение.